TER√ĄSOVET

Teräsovet yhdistävät kestävyyden, turvallisuuden ja modernin muotoilun tarjoten ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten koti, toimisto tai julkinen tila, meidän teräsovemme ovat suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan maksimaalisen suojan. Erikoistumme mukautettuihin ratkaisuihin, joten voimme valmistaa juuri sinun tilaasi sopivan kokoiset ovet.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden laskea oman hintasi suoraan mittojesi perusteella käyttämällä tätä linkkiä. Mukautettavuus, laatu ja turvallisuus tekevät teräsovistamme ihanteellisen valinnan kaikkiin tiloihin.

Meistä lyhyesti

Tarjoamme ter√§srunkoisia lasiseini√§ ja lasiovia jokaiseen kotisi huoneeseen ‚Äď olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keitti√∂√∂n ‚Äď luoden lis√§tilaa ja selkeit√§ rajoja. N√§m√§ lis√§ykset sopivat paitsi kotik√§ytt√∂√∂n my√∂s julkisiin tiloihin, kuten konferenssihuoneisiin, toimistoihin ja studioihin. Toimistomaisemissa ne yll√§pit√§v√§t luonnonvaloa ja luovat uusia huoneita tarjoten yksityisyyden mahdollisuuksia.

Olemme läsnä kodeissa ympäri Suomea sekä julkisissa ympäristöissä, aina pienistä studioista ja toimistoista suuriin tiloihin ja yrityksiin, joilla on laajat konferenssitilat.

TEXT_INFO_SORT_BY_FILTERS
Listattuna 1 - 10 (10 tuotteesta)
Listattuna 1 - 10 (10 tuotteesta)