About Us

Annerman Oy: Innovatiivisia ja Kestäviä Ratkaisuja

Annerman Oy on ollut grillien myynnin edelläkävijä verkossa jo vuodesta 2004 lähtien, aikana, jolloin verkkokauppa oli vasta ottamassa ensiaskeleitaan Suomessa. Vuosien varrella yrityksemme on kehittynyt merkittävästi, ja nykyisin tarjoamme laajan, monisivuisen verkkokatalogin.

Erikoisuutemme on tarjota asiakkaillemme tuotteita ja ratkaisuja, joita ei muualta markkinoilta löydy. Tai päihittää kilpailijat hinta-laatusuhteella tarjoamalla vaihtoehtoisia tuotteita. Tämä on mahdollistanut ainutlaatuisten tuotteiden ja vaikeasti löydettävien komponenttien kokoelman rakentumisen verkkokauppaamme vuosien mittaan.

Annerman Oy:n valikoimaan kuuluu erikoistuotteita, jotka liittyvät rakentamiseen, lämmitykseen ja talotekniikkaan. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tilata tuotteita maailmalta helposti ja turvallisesti. Varastostamme löytyy lukuisia suosikkituotteita, mutta erikoistumisemme ansiosta pystymme tarjoamaan myös yksittäisiä tilaustuotteita, jotka täyttävät asiakkaidemme yksilölliset tarpeet.

Myönnämme kaikille toimitetuille tuotteille Suomen lain mukaisen takuun.

Laaja Valikoima Ratkaisuja

Olemme perheomisteinen yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Visiomme kauniin ja mukavan kotiympäristön edistämisestä, keskittyen yksityiskohtiin ja ratkaisuihin, jotka yksinkertaistavat jokapäiväistä elämää.
Tänä päivänä tarjoamme lasiseiniä ja lasiovia jokaiseen kotisi huoneeseen – olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keittiöön – luomaan lisätilaa ja selkeitä rajoja. Nämä lisäykset eivät ole vain sopivia koteihin, vaan myös julkisiin tiloihin, kuten konferenssihuoneisiin, toimistoihin ja studioihin. Toimistomaisemissa ne ylläpitävät luonnonvaloa ja luovat uusia huoneita, tarjoten mahdollisuuksia yksityisyydelle.
Olemme läsnä kodeissa ympäri Suomea sekä julkisissa ympäristöissä, pienistä studioista ja toimistoista suurempiin tiloihin ja yrityksiin, joilla on laajat konferenssihuoneet.

Ota Yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta! Oletko etsimässä jotain erityistä tuotetta tai tarvitsetko apua tuotevalikoimamme kanssa? Me Annerman Oy:ssä olemme valmiita auttamaan sinua löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut rakentamisen, lämmityksen ja talotekniikan tarpeisiisi.

Tuotteidemme Takuu

Kaikilla tuotteillamme on normaali Suomen lain mukainen takuu. Mikäli tuote on väärä tai viallinen, se vaihdetaan tai korjataan. Lisäksi toimitamme varaosat kaikkiin meiltä hankittuihin tuotteisiin.

Minikeittio.fi - minikeittiöt ja vaihto-ovi-palvelu.

Kotikylpy.fi - poreammet, suihkuseinät, kph kalusteet.

Ovetikkunat.fi - ovet, ikkunat, lasiseinät, autokatokset.

Lattiakauppa Floor.fi : puulattiat, rakentamisen kiinnikkeet ja työkalut.

Formaloft - lasiseinät - musta-kehys-ruutulasi ovet ja tilanjakajat kotiin ja julkistiloihin.