Tuote 10/10
Terassikatos T2 5,4 x 2,4 m

Terassikatos T2 5,4 x 2,4 m

€6,990.00

Kuvaus

Räätälöidyt Alumiiniterassikatot

Luo uutta toiminnallisuutta ja alkuperäisyyttä terasseillesi ainutlaatuisilla alumiinikattoratkaisuillamme. Tarjoamme luotettavan suojan vaihtelevia sääolosuhteita vastaan, tuoden pitkäaikaista arvoa ja tyylikkyyttä ulkotilaasi.

Alumiiniterassikatot "Standart" ja "Extra Stabil"

Valmistettu laadukkaista tiivistetyistä alumiiniprofiileista, kattomme ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Rakenteet sisältävät integroidun vesikourun ja sadevesiputken, ja ne voidaan muuntaa verannaksi sulkemalla katon sivut.

Värivalikoima

Voit sovittaa katon värin rakennuksen eri elementteihin, kuten seinien, katon ja ikkunakehysten väreihin. Käytämme vain sertifioiduissa tehtaissa suoritettua erityistä jauhemaalausteknologiaa.

Kattorakenteet

  • "Standart": 1 kammiollinen palkki ja etuprofiili, maksimikattokaltevuuden pituus jopa 4,5 m, etukaton tukien maksimietäisyys jopa 7 m.
  • "Extra Stabil": 3 kammiota lisävahvistetuilla reunoilla ja 3 mm seinämän paksuudella etuprofiilissa, maksimikattokaltevuuden pituus jopa 7 m, etukaton tukien maksimietäisyys jopa 7 m.

Katto

Kattopeitteen voit valita karkaistusta lasista tai laminoitusta karkaistusta lasista, tarjoten turvallisuutta ja kestävyyttä.

Alumiinirakenteinen terassikatos lisäarvoa ja viihtyisyyttä ulkotilaasi kestävällä ja tyylikkäällä tavalla. Kysy lisää räätälöidyistä ratkaisuistamme!

Ominaisuudet

  • Malli: katosT2
  • Rahdituspaino: 2220kg

Arvostelut

Ole ensimmäinen kirjoita arvostelu Kirjoita arvostelu.